Magisch Marokko voor Vakantiegangers

By , 30 november 2014 00:00

MAGISCH MAROKKO 

MAROKKAANS-ARABISCH OP REIS VOOR VAKANTIEGANGERS ©

Marokko is steeds meer in trek als vakantieland. Lessen taal, cultuur én actuele informatie over Marokko gericht op een vakantie in Marokko. In vier bijeenkomsten van twee uur krijg je informatie over  taal en cultuuraspecten van Magisch Marokko. Leuke en leerzame beeldfragmenten worden afgewisseld met praktische informatie. Als je in een toeristische plaats verblijft zal je waarschijnlijk genoeg hebben aan wat Frans of Engels. Wil je het land in trekken dan is het handig om een paar woorden Marokkaans te spreken, bovendien wordt dit erg gewaardeerd!

 Wanneer?

Magisch Marokko: Zaterdag 01, 08, 15 en 22 juni  2024 op locatie. 

  • Duur: 4 bijeenkomsten van 2 uur
  • Tijd: 10.00-12.00 uur
  • Een syllabus met opdrachten en informatie is inbegrepen bij de cursus.
  • Voor schriftelijke informatie kunt u deze link aanklikken .
  • Zie ook het lesrooster.

Optioneel

  •  Boek: Basiscursus Marokkaans-Arabisch triq s-salama 2e druk 2016, drs. A. van Pel, uitgeverij Coutinho/Bussum.

 

Er zal worden stil gestaan bij een aantal praktische situaties op vakantie. De lessen zijn dus volledig afgestemd op situaties die je tijdens de vakantie tegen zou kunnen komen.
Je leert handige woorden en zinnen die je direct kunt toepassen. Oefen met deze meest gebruikte woorden en zinnen en haal meer uit je vakantie! Daarnaast leer je ook iets over de geschiedenis, over de diverse  regio’s én de gewoonten en gebruiken van je vakantieland.
Afwisselende leuke lessen met veel gevarieerde audiovisuele informatie via Smartboard en ruimte voor vragen. De bijeenkomsten worden door een zeer ervaren docente gegeven (50 jaar Marokko-ervaring).

Comments are closed